Blog van Willemijn Kroes over de werkzaamheden van een IC Verpleegkundige

FlexMixBlogsBlog van Willemijn Kroes over de werkzaamheden van een IC Verpleegkundige
20
mrt
2017
20.03.2017 FlexMix Blogs

Je kan nog zoveel informatie opzoeken over bepaalde ziekenhuizen waar je zou willen werken. Maar het lezen van échte ervaringen van verpleegkundigen die in dat ziekenhuis werkzaam zijn, is misschien wel het meeste waard.

Onze verpleegkundige Willemijn Kroes is werkzaam geweest in de Cleveland Clinic in Abu Dhabi en is nu weer werkzaam in Nederland als IC verpleegkundige. Ze heeft voor FlexMix in een eerdere blog uitgelegd hoe haar dit bevalt en wat het werk in Abu Dhabi inhoudt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met het Amerikaanse zorgmodel en de Arabische cultuur? Willemijn heeft naar aanleiding hiervan een eigen blog gestart: Anursesopinion. Met Anursesopinion geeft ze een kijkje in de keuken van een IC verpleegkundige in Nederland, deelt ze haar ervaringen daar en als IC verpleegkundige in het algemeen. Lees hier haar laatste update over wat ze zoal op een werkdag meemaakt!

ps. Klinkt het werken als IC verpleegkundige als jouw volgende uitdaging? Maar heb je specifieke vragen over de werkzaamheden? Willemijn beantwoord ze graag via haar website. Dus schroom niet om haar een berichtje te sturen!