Emigratiebeurs.nl

FlexMixBlogsEmigratiebeurs.nl
15
jan
2017
15.01.2017 FlexMix Blogs

Ook in 2017 is FlexMix weer aanwezig op de emigratiebeurs 11 en 12 februari in Houten. 

Op zoek naar een baan in de gezondheidszorg in het buitenland? Altijd al over de grens willen werken als medisch specialist? Tijdens de EmigratieBeurs zijn buitenlandse ziekenhuizen, instellingen en gespecialiseerde wervingsbureaus op zoek naar medisch specialisten, (gespecialiseerde) verpleegkundigen en algemene zorgverleners.

Kom zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017 naar de EmigratieBeurs in Expo Houten (Utrecht)
en verken uw carrière mogelijkheden in het buitenland.

De EmigratieBeurs heeft samen met het UWV / EURES Nederland een speciaal Gezondheidszorgproject opgezet (Healthcare Jobs Abroad) voor medici (o.a. basis artsen), verpleegkundigen, algemene zorgverleners en overige banen in de gezondheidszorg in het buitenland.

Healthcarejobs2Woon tijdens de EmigratieBeurs speciale lezingen bij over werken in de gezondheidszorg in het buitenland, maak direct kennis met potentiele werkgevers en ga met hen in gesprek in de speciale “match making areas“. Vergeet uw diploma’s niet mee te nemen, deze kunt u, tegen een kleine vergoeding, laten certificeren bij EUROPASS op de EmigratieBeurs.

Daarnaast kunt u algemene informatie inwinnen over werken, wonen, studeren en ondernemen
in het buitenland. Bekijk alvast beschikbare vacatures online, neem uw CV mee en kom naar de EmigratieBeurs voor het volledige overzicht!