FlexMix aanwezig op 30ste WES Symposium

FlexMixBlogsFlexMix aanwezig op 30ste WES Symposium
27
feb
2017
27.02.2017 FlexMix Blogs

10 maart 2017, de Doelen Rotterdam.

Het symposium 2017 zal in het teken staan van “Sepsis” en alles wat daarbij komt kijken bij de patiënten in de acute- en intensieve zorg.
De WES is opgezet voor Intensive Care (IC) en Spoed Eisende Hulp (SEH) verpleegkundigen, met als doel de voortdurende ontwikkelingen en de uitbreiding van kennis in de acute en intensieve zorg te delen. Inmiddels is de WES-Rotterdam een begrip binnen de zorg, met een jaarlijks terugkerend symposium. Hierbij ontvangen wij gemiddeld 250 (neonatologie/kinder) IC/CCU- en SEH-verpleegkundigen uit het hele land. In 2017 vieren wij ons 30-jarig jubileum!

Vanwege ons jubileum zal het symposium plaatsvinden in De Doelen, in Rotterdam. Een prachtige locatie midden in het centrum waar we de beschikking hebben over een zaal tot 500 personen.

Wij nodigen u hierbij van harte uit deel te nemen aan dit symposium, indien u vragen heeft verneem ik dat graag. Voor het aanmelden kunt u gebruikmaken van het deelnameformulier, waarna wij contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.

Meer informatie en inschrijven kun je doen op de website van WES