Toe aan een nieuwe baan?

FlexMixBlogsToe aan een nieuwe baan?
15
jan
2018
15.01.2018 René Elling Blogs

Te lang blijven zitten in een functie waar je niet meer gelukkig mee bent is niet goed voor je. Niet voor je motivatie, niet voor je geluk en gezondheid en al helemaal niet voor alle mogelijkheden die er op je liggen te wachten. Daarom is het nieuwe jaar misschien wel het perfecte moment voor een frisse start!

Ziekenhuizen hebben steeds vaker behoefte aan een flexibele schil om pieken en dalen te kunnen opvangen. Daarom zijn wij in 2015 gestart met het detacheren van gespecialiseerde verpleegkundigen en paramedici zowel in Nederland als het buitenland.

Wat houdt detacheren via FlexMix precies in en wat zijn de voordelen?

Wanneer je op zoek bent naar een afwisselende baan waarbij je alle kans krijgt jezelf continu te blijven ontwikkelen en uitdagen, ben je bij ons aan het juiste adres. Een van de voordelen van detacheren is dat je door detacheringtoeslagen een hoger loon zult ontvangen dan de wettelijke CAO. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid van een vast contract en een auto van de zaak, die je ook privé kunt gebruiken. Je geniet dus van de voordelen de zekerheid op een maandelijks inkomen, maar werkinhoudelijk zit je nergens aan “vast”. Zodra de opdracht ten einde is gekomen, kun je door naar een nieuwe opdrachtgever waar wij jou uiteraard bij kunnen helpen.

Dit zorgt ervoor dat je werk niet alleen veelzijdig is en je bij allerlei verschillende ziekenhuizen terechtkomt, maar ook dat je een brede ervaring opdoet. Bij bemiddeling naar het buitenland, denk bijvoorbeeld aan Zwitserland, Duitsland, Abu Dhabi, Dubai, Koeweit, Qatar, Engeland en de Nederlandse Antillen bieden wij je een baangarantie zodat je je geen zorgen hoeft te maken over werk wanneer je weer terugkomt naar Nederland.

En hoe zit het met de nadelen?

Voor de een is het een voordeel en voor de ander een nadeel; een nieuw begin. Doordat je meestal voor een kortere periode ergens werkzaam bent, zal je dus vaker ergens opnieuw beginnen. Toch hoeft dit absoluut geen nadeel te zijn. Als dat is wat je leuk vindt en je ervan houdt om niet op een vaste plek te werken en van afwisseling houdt, kan detacheren voor jou een uitkomst zijn!

Benieuwd wat wij jou kunnen bieden, of ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Klik dan hier voor een volledig overzicht van onze vacatures.

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen? Neem gerust contact met ons op!