Wat zeggen onze collega's?

Ferdi

Dialyse verpleegkundige

Sinds enkele jaren werk ik met veel voldoening voor FlexMix en het is een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Vanaf dag één heb ik mij niet alleen gewaardeerd gevoeld, maar ook ondersteund door een werkgever die transparantie hoog in het vaandel draagt. FlexMix biedt niet alleen ruimte om jouw individuele wensen te bespreken, maar ook een hecht teamgevoel dat verder gaat dan de werkvloer. Denk aan gezellige teamuitjes en informele borrels waarbij je niet alleen je collega's, maar ook leuke en waardevolle ervaringen deelt. Bovendien sta ik altijd klaar om vragen te beantwoorden van geïnteresseerden die meer willen weten over mijn ervaring als gedetacheerde op de dialyse, waarbij ik graag de voor- en nadelen toelicht. Mocht je nog met vragen zitten naar aanleiding van de vacature dialyse of andere zaken, neem ook dan gerust contact op. Dat kan eventueel via Ferdi@flexmix.nl. FlexMix biedt niet alleen een baan, maar een betrokken en ondersteunende omgeving die het verschil maakt in jouw professionele reis.

Groeten,

Ferdi

Janine

Verpleegkundige

Ik ben Janine Bodewes en werk 17 jaar flexibel in de zorg waarvan ik nu 4,5 jaar werk bij FlexMix naar volle tevredenheid.

Mijn motivatie voor het detacheren was dat mijn kinderen op deze manier minder vaak naar de opvang moeten, doordat ik meer invloed heb op mijn rooster. Je ervaring en kennis wordt verbreed en hierdoor ben je goed inzetbaar. Wat veel afdelingen als een voordeel zien, vooral als er vreemd liggers zijn. Ook begeleid je leerlingen, hierdoor kan je kennis goed overdragen aan aankomende verpleegkundigen.

Voordelen van FlexMix:

Je bent geen nummer, maar voelt je echt een persoon. Wij zien elkaar gemiddeld 3 keer per jaar met een uitje of een borrel. Hierdoor heb je een team gevoel. Je komt regelmatig elkaar op de werkvloer tegen en dan maken we altijd een praatje met elkaar, doordat met elkaar een paar keer per jaar wat leuks doet. Er is een mogelijkheid voor een lease–auto die je ook privé mag rijden.

Vaak ben je een langere tijd op dezelfde afdeling, zodat ook daar een onderdeel van het team bent. Maar niet de lasten heb, zoals werkgroepjes en werkoverleggen.

Ik voel mij een goed onderdeel van zowel het team bij FlexMix als het team bij de afdeling waar ik sta. Detacheren bij FlexMix is een echte aanrader.

Thessa

Verpleegkundige

Hallo daar! Welkom op de website. Ik ben Thessa de Lange, werkzaam bij het bedrijf Flexmix. Met een ervaring van 12 jaar als verpleegkundige ben ik sinds 2017 verbonden aan dit bedrijf. Mijn keuze voor detacheren komt voort uit de wens om diverse ervaringen op te doen en de werkwijzen van verschillende ziekenhuizen te verkennen. Elk ziekenhuis heeft zijn eigen unieke benadering, maar het gemeenschappelijke doel blijft het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten. Zelfs binnen ziekenhuizen zijn er merkbare verschillen tussen afdelingen, wat boeiend en leerzaam is, vooral als het gaat om het bijdragen aan verbeteringen en veranderingen.

Het intrigeert me om de diversiteit te zien en actief bij te dragen aan verbeteringen. Detacheren op verschillende afdelingen en ziekenhuizen heeft mijn kennis over ziektebeelden, procedures, en verschillende perspectieven enorm vergroot. Flexibiliteit in mijn werk is een ander aspect dat ik waardeer, met zowel langlopende als kortere opdrachten, elk met zijn eigen charme. Deze variatie vergroot mijn expertise, wat op elke nieuwe opdracht van waarde is. Het feit dat je wordt ingezet op afdelingen waar hulp nodig is, maakt het werk nog bevredigender, omdat je bijdraagt aan het handhaven van kwalitatieve zorg.

Mijn keuze voor Flexmix is gebaseerd op het feit dat het een kleinschalig bedrijf is waar persoonlijk contact centraal staat. Hier ben je geen nummer, maar een individu. Als er problemen of uitdagingen zijn, denkt Flexmix graag met je mee en werkt samen met jou aan oplossingen. Het laagdrempelige contact strekt zich uit tot zowel het management als onderling tussen collega's. Het bedrijf organiseert ook regelmatig leuke uitjes en borrels via de feestcommissie, waaraan je vrijwillig kunt deelnemen. Het is een geweldige gelegenheid om je collega's beter te leren kennen, zelfs diegene waarmee je mogelijk op afdelingen samenwerkt.

Bij Flexmix zijn er ook mogelijkheden voor doorgroei. Collega's volgen bijvoorbeeld opleidingen, en als je interesse hebt, kun je dit bespreken met Flexmix. Samen kijken ze naar de mogelijkheden en werken ze met jou aan je persoonlijke groei. Denk bijvoorbeeld aan de optie om in het buitenland te werken. Als dit je interesseert, neem dan vooral contact op!

Er zijn nog veel meer redenen waarom werken bij Flexmix zo aangenaam is, maar wellicht ontdek je die het beste zelf!

Laat je gegevens achter en wij zoeken mee!