Werken in Nederland

Wil jij een afwisselende baan in de zorg in Nederland? Kom FlexMix Detachering versterken en start snel bij een leuke, persoonlijke werkgever in de zorg. Als vaste FlexMix Collega volg je regelmatig scholingen, ontvang je een bovengemiddeld salaris en kun je kiezen voor een auto van de zaak die je ook privé kan rijden. En wil je ook eens werken in een buitenlands ziekenhuis of instelling zonder je vaste baan daarvoor op te zeggen? Via FlexMix kun je tijdelijk in Zwitserland, een van de Caribische eilanden of in Abu Dhabi werken, mét een FlexMix baangarantie bij terugkomst in Nederland.

Voordelen van werken via FlexMix

Werken via FlexMix is werken voor een bedrijf met ambitie én oog voor de menselijke kant. De organisatie is informeel en persoonlijk. Een platte organisatie zonder middle-management. Een onderdeel van onze visie is dat wij geloven dat je samen sterker bent. Termen als “personeel” en “medewerkers” suggereren een hiërarchie en geen samenwerking /synergie. Daarom noemen wij iedereen die bij FlexMix werkt “Collega”. Wij verwachten veel van onze collega’s; gedreven, hardwerkende FlexMix collega’s maken het verschil bij onze opdrachtgevers. Maar voor jouw passie en inzet krijg je ook wat terug! Een leuke, uitdagende baan met veel mogelijkheden om werkervaring op te doen in binnen- of buitenland, zekerheid, persoonlijke ontwikkeling en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een nette leaseauto van de zaak die je ook privé kunt gebruiken.

Ruim 23 jaar ervaring in de gezondheidszorg!

Met ruim 23 jaar ervaring in de gezondheidszorg en detachering, zijn wij, de initiatiefnemers van FlexMix, goed bekend met deze sector. Onze expertise komt voort uit het feit dat we zelf actief zijn geweest in de zorg, waardoor we de ins en outs begrijpen. Deze diepgaande ervaring stelt ons in staat om te begrijpen wat zowel werkgevers als professionals zoeken. Deze kennis en ervaring, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk, zorgen voor optimale matches in de gezondheidszorg.

FlexMix dag

FlexMix bied je niet alleen leuke opdrachten, we organiseren ook leuke activiteiten voor en met onze collega’s. Twee tot drie keer per jaar organiseren we bijvoorbeeld een evenement waar je je collega’s beter leert kennen.

Tijdelijk werken in het buitenland

Als FlexMix Collega kun je direct aan de slag bij leuke, uitdagende opdrachten in Nederland. Maar misschien lijkt het je ook wel eens leuk om tijdelijk in het buitenland te werken! Als verpleegkundige kun je via ons aan de slag in Zwitserland, Verenigde Arabische Emiraten of een van de Caribische eilanden. Een unieke ervaring die je enorm verrijkt op werk- én persoonlijk gebied. Wil je je zekerheid niet kwijt? Dat hoeft ook niet, want wij zenden je uit met een FlexMix baangarantie bij terugkomst in Nederland. Grijp jij die kans?

Recente vacatures