Waar wil jij werken?

Deze vraag is niet voor iedereen makkelijk te beantwoorden. Het is maar net wat jouw motieven of beweegredenen zijn. Heb jij je opleiding afgerond en wil je flexibel aan de slag om zoveel mogelijke verschillende werkplekken te ervaren? Wil je liever een vast contract zodat jij je inhoudelijk nog verder kunt verdiepen? Of heb je zin om voor een paar maanden of langer in het buitenland aan de slag te gaan? Voor elke zorgprofessional heeft of vindt FlexMix de best passende baan. Of dat nu in Nederland, Europa of ver daar buiten is, wij vinden de baan die bij jou past!

Werken als FlexMixer in Nederland

Werkervaring in meerdere instellingen en ziekenhuizen is een pré op je CV en geeft je een voorsprong in je carrière.

FlexMix biedt je de kans om die waardevolle ervaring op te doen en je zo steeds verder te ontwikkelen. Als FlexMixer ben je verzekerd van afwisselend werk en goede arbeidsvoorwaarden, volg je regelmatig scholingen, ontvang je een detacherings toeslag waardoor je salaris hoger ligt dan het CAO loon en rijd je in een auto van de zaak, die je ook privé mag gebruiken!

Werken als FlexMixer in Dubai / Abu Dhabi

De gezondheidszorg in Dubai en Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, gaat met grote stappen vooruit. Er worden veel nieuwe ziekenhuizen geopend en er zijn veel vacatures voor ervaren, westers geschoold ziekenhuispersoneel.

Werken als FlexMixer in Zwitserland

Zwitserland is een zeer aantrekkelijk land om te werken en te wonen. Zwitserland telt 300 ziekenhuizen en klinieken op 8 miljoen inwoners. In Nederland is de verhouding 100 ziekenhuizen op 16 miljoen inwoners. Hoewel er veel vacatures zijn, is de werkdruk toch lager dan in Nederland.

Laat je gegevens achter en wij zoeken mee!