Over FlexMix

FlexMix beschikt over uitgebreide expertise en heeft vele jaren ervaring in de zorgsector. Ben je net afgestudeerd en wil je flexibel werken, de diversiteit van verschillende werkplekken ervaren? Misschien geef je de voorkeur aan een vast contract om je diepgaander te specialiseren? Of ben je enthousiast om voor enkele maanden of zelfs langer in het buitenland aan de slag te gaan? FlexMix heeft de ideale baan voor elke zorgprofessional, of je nu in Nederland, Europa, of zelfs ver daarbuiten zoekt. Wij vinden de baan die perfect bij jou past!

Sinds 2012

FlexMix is opgericht in mei 2012 en heeft zich ontwikkeld van een bemiddelaar van zelfstandige zorgprofessionals tot een bedrijf dat zich bezighoudt met de tijdelijke en vaste inzet van (gespecialiseerde) verpleegkundigen, artsen en paramedici voor banen en opdrachten in zowel binnen- als buitenland. Naast detachering zijn we ook actief in de werving en selectie van zorgprofessionals die in Nederland zijn opgeleid voor plaatsingen in ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten, Zwitserland en op de Caribische eilanden. Bovendien voeren we werving en selectie uit van zorgprofessionals die in het buitenland zijn opgeleid voor plaatsingen in ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland.

Detachering

In 2015 is FlexMix gestart met het detacheren van (gespecialiseerde) verpleegkundigen en paramedici. Ziekenhuizen hebben steeds meer behoefte aan een flexibele schil om pieken en dalen te kunnen opvangen. Daarnaast zijn er veel verpleegkundigen en paramedici die meer uitdaging in hun werk zoeken en ervaring op willen doen in meerdere ziekenhuizen om zich zo breder te kunnen ontwikkelen. FlexMix is de verbindende schakel tussen beiden en zorgt voor de perfecte match waar zowel de zorginstelling als de zorgprofessional beter van wordt.

Specialisatie

FlexMix biedt (gespecialiseerde) verpleegkundigen en paramedici de mogelijkheid om in het binnen- en buitenland te werken. Wij bieden jou een uitdagende baan, persoonlijke begeleiding en prima arbeidsvoorwaarden. Wij delen onze ruime kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de diverse landen graag met jou, zodat je weet waar je aan begint en goed voorbereid aan de slag gaat. Bij terugkeer naar Nederland, garanderen wij jou een vaste baan die aansluit bij jouw ervaring en wensen. Zo heb jij alle kans om jouw horizon te verbreden, terwijl je tegelijkertijd zekerheid hebt. Een ideale combinatie.

Op zoek naar een baan?

Wil je een afwisselende baan in Nederland of (ver) daarbuiten? Kom FlexMix Detachering versterken en start snel bij een leuke, persoonlijke werkgever in de zorg. Als vaste FlexMix collega volg je regelmatig scholingen, ontvang je een detacheringstoeslag waardoor je salaris hoger ligt dan het cao-loon en heb je de keuze voor een auto van de zaak, die je ook privé kan rijden. Bij bemiddeling naar het buitenland krijg je bovendien FlexMix baangarantie voor wanneer je weer terugkomt naar Nederland.

Laat je gegevens achter en wij zoeken mee!