Mayo Clinic – Sheikh Shakbout Medical City Abu Dhabi

Na het exclusieve recruitment contract met Cleveland Clinic Abu Dhabi, heeft FlexMix sinds maart 2021 ook een recruitment contract gesloten met de Mayo Clinic- Sheikh Shakbout Medical City Abu Dhabi.

SSMC, een van de grootste ziekenhuizen van de VAE, werd opgericht als onderdeel van de Abu Dhabi Economic Vision 2030 om de gezondheidszorg in de Emiraten te verbeteren. In november 2019 werkte SEHA (het grootste zorgnetwerk van de VAE) samen met V.S. Non-profitorganisatie Mayo Clinic, om een joint venture op te richten om SSMC te exploiteren. Het partnerschap van wereldklasse versterkt de visie van SEHA om Abu Dhabi te positioneren als een wereldwijd centrum voor gezondheidszorg.

De nieuwe faciliteit vervangt het bestaande Al Mafraq-ziekenhuis, dat in 1983 werd geopend en zijn operationele capaciteit had bereikt. Dit is nu een van de grootste tertiaire ziekenhuizen in de VAE en weerspiegelt SEHA’s toewijding aan klinische uitmuntendheid en een superieure patiënten ervaring. Met 732 bedden, 18 operatiekamers, 9 verloskamers, 162 poliklinische kamers, 55 kamers in de ER en 26 in de NICU, kan SSMC, patiënten medische diensten van wereldklasse, geavanceerde faciliteiten, technologieën en diagnostiek bieden.

Mayo Clinic is een non-profitorganisatie en wereldleider in medische zorg, toegewijd aan innovatie in de klinische praktijk, onderwijs en onderzoek, en biedt medeleven, expertise en antwoorden aan iedereen die genezing nodig heeft. Het is ’s werelds eerste en grootste geïntegreerde medische groepspraktijk zonder winstoogmerk. Artsen uit alle medische specialismen werken samen aan de zorg voor patiënten. Ze hebben de filosofie dat de behoeften van de patiënt voorop staan.

Wil je deel uitmaken van dit ziekenhuis van wereldklasse? Neem dan contact met ons op of klik dan hier voor een volledig overzicht van de vacatures bij SSMC.

Delen via: