Werken om te leven of leven om te werken?

Er zijn van die momenten in je leven dat je jezelf afvraagt of je werkt om te leven of leeft om te werken. Ben je dan nog wel op je plek in je huidige baan? Zoek je een nieuwe uitdaging waarin de balans tussen jouw werk en privéleven beter is afgestemd?

Wat is werkgeluk?

De definitie van werkgeluk is kort door de bocht dat je plezier hebt in je werk, er voldoening uithaalt en dat je het ook nog leuk vindt om te doen. Met een beetje geluk word je er ook nog enthousiast van en gemotiveerd door.

Waarom werk je?

Men kan verschillende motieven hebben om te werken. Wellicht is één van de voornaamste motieven toch wel dat het geld oplevert. Geld om van te leven, in het levensonderhoud te voorzien en om leuke dingen mee te doen. Sparen voor een grote aankoop of voor later.

Hoe krijg je meer werkgeluk?

Ook het verkrijgen van meer werkgeluk kan voor iedereen verschillend zijn.
We zijn immers allemaal verschillende individuen en dus anders. Je kunt het belangrijk vinden om oprechte aandacht te krijgen van je werkgever. Een persoonlijke manier van met elkaar omgaan, korte lijnen en snelle (re)acties. Anderen vinden het juist belangrijk om zelfstandig aan de slag te gaan of hebben een grote mate van flexibel werken nodig. Het gevoel ergens bij te horen en geen nummer te zijn, is dat soms belangrijk voor je?

Op zoek naar meer geluk in je werk?

Ben je juist op zoek naar meer geluk in je werk? Naar werk of een werkgever waar je meer voldoening van krijgt? Vraag je eens af wat jouw baan zo leuk maakt. Wat moet er op een werkdag gebeuren om met een voldaan gevoel naar huis te gaan? Wat heb je nodig om plezier en voldoening uit je werk te halen en enthousiast en gemotiveerd te blijven?

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

Laten we met elkaar eens kijken hoe blij jij wordt van je huidige baan en of we je nóg blijer kunnen maken met een nieuwe baan. Bij Flexmix geloven we in jou en dat de interactie en samenwerking tussen jou en ons uitermate belangrijk is. Persoonlijke omgang, laagdrempelig contact en een prettige sfeer. Neem maar eens contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken of klik snel op de link om onze vacatures eens te bekijken.

Delen via: